Spletna trgovina sladko.si za dostavo naročil koristi kurirsko službo GLS in v primeru določenih primerih tudi Pošto Slovenije.

Načini plačila

Spletna trgovina Sladko.si omogoča naslednje načine plačila:
1.Z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe GLS (denar izročite kurirju dostavne službe)

2.Po predračunu oz. preko položnice – UPN naloga na račun podjetja. Ko kupec opravi naročilo, prejme elektronsko sporočilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo. Obvestilo o naročilu vsebuje tudi UPN nalog, ki je (avtomatsko) izpolnjen z vašimi in našimi podatki.  Kupec nato izvrši plačilo (preko e-banke, na pošti ali banki), mi pa mu pošljemo pošiljko takoj, ko je plačilo vidno na našem računu.

Ker včasih  banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, ti svetujemo, da nam ob svojem plačilu posreduješ bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@sladko.si, da bo šlo tvoje naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

Podrobnosti o našem računu: Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur, IBAN: SI56 6100 0001 5148 061 odprt pri Delavski hranilnici d.d. (BIC SWIFT BIC: HDELSI22)

3. S Paypalom na račun podjetja

4. S plačilno, debetno ali kreditno kartico (Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB in Diner’s Club.)

Stroški pakiranja in dostave znotraj Slovenije:
Stroški pakiranja in dostave pri na nakupu nad 45,00 € so brezplačni.
V primeru on-line plačila (UPN, PayPal, plačilna kartica)  in nakupa do 45,00 € je cena  1,90 €.
V primeru plačila z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe se obračuna strošek dodatne storitve v višini 2€, kar pomeni da so skupni stroški dostave 3,90 €,

Za dostavo v druge države EU ni možnosti plačila ob prevzemu, strošek poštnine znaša:
Hrvaška: brezplačna poštnina pri nakupu nad 45€, sicer 4,90€

Spodaj navedene države imajo brezplačno poštnina pri nakupu nad 80€. Pri naročilu pod 80€ je strošek poštnine:

Avstrija: 5,90€
Nemčija: 5,90€

Italija: 6,90€
Nizozemska: 6,90€
Madžarska: 6,90€
Belgija: 6,90€
Slovaška: 6,90€
Češka: 6,90€
Britanija: 6,90€
Danska: 6,90€

Rok dobave izdelkov in načini dostave:
Spletna trgovina Sladko.si bo po prejemu plačila na TRR podjetja naročene izdelke odposlala v roku 24ur, razen če je priliv plačila na poslovnem računu razviden v petek po 10:00 uri – v tem primeru bo pošiljka odposlana v ponedeljek.

Izdelke, naročene v spletni trgovini Sladko.si dostavlja dostavna služba GLS.  Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe lahko kontaktiral in obvestil o dostavi paketa.