• 0
    • V košarici trenutno nimate izdelkov.

SunStevia je (naj)boljša – Bistvene razlike med SunStevia in drugimi sladili iz stevije

Cena je posledica (ne)kakovosti – zato z izbiro nekakovostnega sladila privarčujemo le v smislu kvalitete sladila, slabših sladilnih lastnosti in na račun vašemu zdravju blagodejnih lastnosti, ki si jih lahko ogledate v tabeli (klikni na ključno besedo ) V kolikor ste poskusili stevijo in ste okusili več grenkobe, kot sladkega okusa, ste okusili nekvalitetno stevijo z nizko vsebnostjo Reb-A.

tzrtzrtzr

SunStevia vam ponuja naravna sladila:

  1. Z 100% izvlečkom (ekstrakt) pridobljen iz lista rastline stevije in optimalnimi deleži steviol glikozidov.
  2. Z najvišjim delež Reb-A izvlečka (najkvalitetnejši, najslajši in najdražji izvleček) na SLO tržišču.
  3. Z najvišjimi standardi testiranj in regulativ proizvodnje.
  4. Z izvlečki iz lista rastline stevije in NE izvlečki iz stebla ali korenine kateri so nekakovostni.
  5. Z priloženo merico 0,5ml saj je sladila s tako izjemno sladkostjo brez merice zelo težko dozirati.
  6. BREZ vsebnosti umetnih sladil, drugih umetnih dodatkov ali primesi drugih surovin, ki jih mnoga takozvana “stevija sladila” vsebujejo.

Nizka cena stevija sladila je nizka na račun slabe kvalitete izvlečka, slabega razmerja deležev steviol glikozidov, nizkega deleža Reb-A,  primesi umetnih sladil ali snovi in če je izvleček pridobljen iz stebla ali korenine namesto lista rastline stevije.

Naravno sladilo SunStevia ELITE

Ob redni uporabi naravnega sladila SunStevia nam bo količina 25g služila kar 2 – 3 mesce. V tako dolgem časovnem obdobju je razlika v ceni med cenenim in jecfakvalitetnim sladila zares malenkostna, razlika med nekvaliteto in kvaliteto pa nikakor ni malenkostna.

Vsa naravna sladila SunStevia so testirana po  standardih in regulativah , ki jih določuje Skupni strokovni živilski odbor (JECFA), kar kupcu in uporabniku zagotavlja prvovrstno kvaliteto sestavin in verodostojne podatke o količinah izvlečkov (predvsem izvlečka Reb-A).
Vsa naravna sladila SunStevia Reb-A ustrezajo znanstvenemu mnenju Sveta za aditive za živila in hranilne vire o varnosti steviol glikozidov in izpolnjuje pogoje direktiv Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Preberite namige za boljši nakup – Na kaj moramo biti pri nakupu stevia sladila iz stevije pazljivi

Write a comment