Shopping cart
0,00 €

Wedderspoon premium mazilo za ustnice – 100% naravni balzam z Manuka medom in pepermintom

Razprodano, kmalu na zalogi.

Nahranite in zaščitite svoje ustnice z Manuka medom, ki vsebuje dobro poznane koristne snovi, v harmoniji z bogatim, vlažilnim karitejevim maslom, organskim čebeljim voskom Manuka in organskim kakavovim maslom. Privoščite si svežo in gladko senzacijo. Brez kakršnihkoli kemikalij ali umetnih aditivov, ima ECOCERT organski certifikat, je “cruelty free”, “parfume free” in “petroleum free” .

Najbolj priljubljen produkt skozi celo leto!

5,95 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

Najbolj priljubljen produkt skozi celo leto! Wedderspoon balzam za ustnice je obogaten z manuka medom ter brez kakršnihkoli kemikalij ali aditivov.

Za vlaženje, nego in zaščito vaših ustnic. Vrhunske sestavine za mehke, gladke in zdrave ustnice. Wedderspoon balzam za ustnice je idealen za boleče in razpokane ustnice, saj nahrani in zaščiti vaše ustnice z Manuka medom, ki vsebuje dobro poznane koristne snovi, v harmoniji z bogatim, vlažilnim karitejevim maslom, organskim čebeljim voskom Manuka in organskim kakavovim maslom. Privoščite si slastno gladko senzacijo.

Wedderspoon naravni balzam za ustnice ima ECOCERT organski certifikat, je “cruelty free”, “parfume free” in “petroleum free” .

Sestavine: * kokosovo olje, * Manuka čebelji vosek, naravna aroma kokosa, * karitejevo maslo, * kakavovo maslo,  * ekstrakt rožmarina, vitamin E, * Manuka med, * eterično olje peperminta *organska sestavina. 

Uporaba: Redno nanašajte na ustnice, da bodo vedno vlažne in mehke.

Poreklo:  Kanada
Neto količina: 4,5 g

Distributer (za SLO)Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur
Kontakt: 040 256 256, info@sladko.si