Shopping cart
0,00 €

Košarica

Cart icon 0
Košarica

Košarica

Wedderspoon KFactor™ 22 – surovi Manuka med s 90% cvetnega prahu od manuke, 250g

Razprodano, kmalu na zalogi.

IZDELEK K-FACTOR 22 S 90% CVETNEGA PRAHU MANUKE TRENUTNO NI DOBAVLJIV, KER SE JE PORABILA ZALOGA CVETNEGA PRAHU MANUKE. ZA NADOMESTNI IZDELEK PRIPOROČAMO K-FACTOR 16, KI IMA 75% CVETNEGA PRAHU. K-FACTOR 16 TUDI VSEBUJE 100% MANUKA MED IN JE ENAKO KVALITETEN, LE DA VSEBUJE MANJ CVETNEGA PRAHU KOT K-FACTOR 22.  POSLEDIČNO IMA K-FACTOR 16 NIŽJO CENO (44,90€ ZA 500g), KOT K-FACTOR 22 (44,90€/250g)

Pravi dragulj iz Nove Zelandije, ta čarobni in skrivnostni med je po vsem svetu znan po svojem karizmatičnem profilu okusa in ugodnih učinkih. Cvetovi manuke rastline cvetijo le šest tednov, tako v obdobju šestih tednov čebele iz Nove Zelandije opravijo težko delo, saj proizvedejo na tone medu, ki ga uporabljajo ljudje po celem svetu.

KFactor™ 22 zagotavlja, da 90 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka. Najbolj bogat in prestižen manuka med iz Wedderspoon-ove ponudbe.

Wedderspoon uporablja lasten postopek za zaščito celovitosti medu, ki med ohranja surov in nepasteriziran, tako kot ga je narava ustvarila za uživanje.

  • SUROV!! (raw) – VSEBUJE NARAVNO PRISOTEN ČEBELJI CVETNI PRAH, PROPOLIS IN ŽIVI ENCIMI
  • BREZ GENSKO SPREMENJENIH ORGANIZMOV (BREZ GSO)
  • SLEDLJIVOST IN KREDIBILNOST (vsak kozarec medu Wedderspoon Manuka se lahko izsledi do čebelarja na Novi Zelandiji)
  • PREFINJENEGA OKUSA, ODLIČNA TEKSTURA in VRHUNSKA KVALITETA
  • CERTIFICIRAN s KFactor™  ( Od ministrstva za primarno industrijo Nove Zelandije (MPI) odobreni sistem ocenjevanja Manuka medu)

44,90 

Razprodano, kmalu na zalogi.

Opis

​Sporočam, da je proizvajalec Wedderspoon med KFactor-22 umaknil iz prodaje, vendar kupec zaradi tega ni “prikrajšan”, kajti razlika med Wedderspoonovi manuka medu je v različni vsebnosti cvetnega prahu manuka. KF-22 je bil “navišjega ranga” zato, ker je vseboval 90% manuka cvetnega prahu manuka.  Vendar s cenovnega vidika pa  v primerjavi s KF-22_250g, ki ima 90% cvetnega prah bolj ugoden KFactor-16_500g s 75% cvetnega prahu manuke. Namreč iz KF-22_250g dobite 225g cvetnega prahu manuke, pri KF-16_500g pa za enako ceno dobite 350g cvetnega prahu manuke (dobrih 100g več). Med omenjenim različicama ni razlike med kvaliteto, kredibilnostjo, testiranji, ipd. ZATO VAM ZA  NADOMESTNI IZDELEK PRIPOROČAMO K-FACTOR 16  S75% CVETNEGA PRAHU s ceno 44,90€/500g)

Izbrani izdelek Wedderspoon KFactor™ 22 je surovi Manuka med v katerem 90% cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka. Izmed vseh Wedderspoon manuka medov ima najvišjo vsebnost manukinega cvetnega prahu.

Vsak kozarec Wedderspoon Manuka medu je nabavljen, pakiran in označen na Novi Zelandiji, s čimer izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in bonitetne ocene.  Embalaža v kateri je pakiran Wedderspoon med je brez BPA, po uporabi pa jo je mogoče reciklirati.

KFactor™

Wedderspoon se zavezuje k zagotavljanju najvišje kakovosti in čistosti Manuka medu. Za identifikacijo in merjenje kompleksnih lastnosti, najdenih v Manuka, je Wedderspoon ustvaril KFactor™, celovit večstopenjski sistem za preverjanje pristnosti, imenovan za ključne dejavnike, ki so del tega posebnega medu.

KFactor™ 12 zagotavlja, da 65 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

KFactor™ 16 zagotavlja, da 75 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

KFactor™ 22 zagotavlja, da 90 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

Sistem ocenjevanja KFactor™ je odobreni sistem ocenjevanja Manuka, kot je navedeno v tem uradnem pismu ministrstva za primarno industrijo Nove Zelandije (MPI), ki razvija standarde in ureja Manuko (in vse druge živilske in agroživilske dejavnosti) za državo. (slika potrdila v galeriji)

Wedderspoon Manuka

Manuka grm raste v nedotaknjenih in oddaljenih območjih Nove Zelandije. Ta poseben grm je v sorodu s čajevcem in njegovi cvetovi cvetijo le 6 tednov v letu. Čebele se hranijo z Manuka cvetovi in proizvajajo Manuka med, ki je najslajše super živilo narave.

Izvor Wedderspoona

Pravi Manuka med izvira iz Nove Zelandije. Maori, domorodno ljudstvo Nove Zelandije, so prvi odkrili posebne lastnosti Manuke. Wedderspoon uporablja KFactor™ novozelandski sistem za ocenjevanje in preverjanje kakovosti Manuke. Uživajte v žlici Wedderspoon Manuka medu. Najboljša, pristna, surova, brez GMO certificirana Manuka iz Nove Zelandije.

Wedderspoon Raw

Wedderspoon Manuka med je surov, brez gensko spremenjenih organizmov, nepasteriziran in vsebuje naravno prisoten čebelji cvetni prah, žive encime in propolis. Med našim lastniškim postopkom se med nežno segreje na temperaturo, podobno notranjosti delovnega čebelnjaka. Wedderspoon Manuka med je surov od panja do kozarca, točno tak kot ga je ustvarila narava.

Wedderspoon Traceability – sledljivost

Vsako kozarec medu Wedderspoon Manuka se lahko izsledi do čebelarja na Novi Zelandiji. V podjetju Wedderspoon verjamejo v izdelavo le najboljšega, surovega Manuka medu, ki ne vsebuje  gensko spremenjenih organizmov. Vsak kozarec Wedderspoon Manuka je nabavljen, pakiran in označen na Novi Zelandiji, s čimer izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in bonitetne ocene.

Sestavine:  100% surovi med  Manuka (90 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka)

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
energijska vrednost 1355 kJ / 324 kcal
maščobe 0 g -od tega nasičene maščobe 0 g
ogljikovi  hidrati 81 g -od tega sladkor 76 g
beljakovine 0 g

Poreklo:  Nova Zelandija
Neto količina: 250g

Distributer (za SLO)Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur
Kontakt: 040 256 256, info@sladko.si