Shopping cart
0,00 €

Wedderspoon KFactor™ 12 – surovi Manuka med s 65% cvetnega prahu od manuke (250 in 500g)

Na zalogi

Pravi dragulj iz Nove Zelandije, ta čarobni in skrivnostni med je po vsem svetu znan po svojem karizmatičnem profilu okusa in ugodnih učinkih. Cvetovi manuke rastline cvetijo le šest tednov, tako v obdobju šestih tednov čebele iz Nove Zelandije opravijo težko delo, saj proizvedejo na tone medu, ki ga uporabljajo ljudje po celem svetu.

KFactor™ 12 zagotavlja, da 65 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

Wedderspoon uporablja lasten postopek za zaščito celovitosti medu, ki med ohranja surov in nepasteriziran, tako kot ga je narava ustvarila za uživanje.

  • SUROV!! (raw) – VSEBUJE NARAVNO PRISOTEN ČEBELJI CVETNI PRAH, PROPOLIS IN ŽIVI ENCIMI
  • BREZ GENSKO SPREMENJENIH ORGANIZMOV (BREZ GSO)
  • SLEDLJIVOST IN KREDIBILNOST (vsak kozarec medu Wedderspoon Manuka se lahko izsledi do čebelarja na Novi Zelandiji)
  • PREFINJENEGA OKUSA, ODLIČNA TEKSTURA in VRHUNSKA KVALITETA
  • CERTIFICIRAN s KFactor™  ( Od ministrstva za primarno industrijo Nove Zelandije (MPI) odobreni sistem ocenjevanja Manuka medu)
Danes naročiš, v petek že dobiš!
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Izbrani izdelek Wedderspoon KFactor™ 12 je surovi Manuka med v katerem 65 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

Vsak kozarec Wedderspoon Manuka medu je nabavljen, pakiran in označen na Novi Zelandiji, s čimer izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in bonitetne ocene.  Embalaža v kateri je pakiran Wedderspoon med je brez BPA, po uporabi pa jo je mogoče reciklirati.

KFactor™

Wedderspoon se zavezuje k zagotavljanju najvišje kakovosti in čistosti Manuka medu. Za identifikacijo in merjenje kompleksnih lastnosti, najdenih v Manuka, je Wedderspoon ustvaril KFactor™, celovit večstopenjski sistem za preverjanje pristnosti, imenovan za ključne dejavnike, ki so del tega posebnega medu.

KFactor™ 12 zagotavlja, da 65 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

KFactor™ 16 zagotavlja, da 75 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

KFactor™ 22 zagotavlja, da 90 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka.

Sistem ocenjevanja KFactor™ je odobreni sistem ocenjevanja Manuka, kot je navedeno v tem uradnem pismu ministrstva za primarno industrijo Nove Zelandije (MPI), ki razvija standarde in ureja Manuko (in vse druge živilske in agroživilske dejavnosti) za državo. (slika potrdila v galeriji)

Wedderspoon Manuka

Manuka grm raste v nedotaknjenih in oddaljenih območjih Nove Zelandije. Ta poseben grm je v sorodu s čajevcem in njegovi cvetovi cvetijo le 6 tednov v letu. Čebele se hranijo z Manuka cvetovi in proizvajajo Manuka med, ki je najslajše super živilo narave.

Izvor Wedderspoona

Pravi Manuka med izvira iz Nove Zelandije. Maori, domorodno ljudstvo Nove Zelandije, so prvi odkrili posebne lastnosti Manuke. Wedderspoon uporablja KFactor™ novozelandski sistem za ocenjevanje in preverjanje kakovosti Manuke. Uživajte v žlici Wedderspoon Manuka medu. Najboljša, pristna, surova, brez GMO certificirana Manuka iz Nove Zelandije.

Wedderspoon Raw

Wedderspoon Manuka med je surov, brez gensko spremenjenih organizmov, nepasteriziran in vsebuje naravno prisoten čebelji cvetni prah, žive encime in propolis. Med našim lastniškim postopkom se med nežno segreje na temperaturo, podobno notranjosti delovnega čebelnjaka. Wedderspoon Manuka med je surov od panja do kozarca, točno tak kot ga je ustvarila narava.

Wedderspoon Traceability – sledljivost

Vsako kozarec medu Wedderspoon Manuka se lahko izsledi do čebelarja na Novi Zelandiji. V podjetju Wedderspoon verjamejo v izdelavo le najboljšega, surovega Manuka medu, ki ne vsebuje  gensko spremenjenih organizmov. Vsak kozarec Wedderspoon Manuka je nabavljen, pakiran in označen na Novi Zelandiji, s čimer izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in bonitetne ocene.

Sestavine:  100% surovi med  Manuka (65 % cvetnega prahu v medu predstavlja cvetni prah Manuka)

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
energijska vrednost 1355 kJ / 324 kcal
maščobe 0 g -od tega nasičene maščobe 0 g
ogljikovi  hidrati 81 g -od tega sladkor 76 g
beljakovine 0 g

Poreklo:  Nova Zelandija
Neto količina: 250g in 500 g

Distributer (za SLO)Pozitivna sprememba d.o.o., Šenčurska pot 29, 4208 Šenčur
Kontakt: 040 256 256, info@sladko.si