Shopping cart
0,00 €

SugarSweet ERY (80% sladkost navadnega sladkorja) (200g/400g)

Na zalogi

SugarSweet ERY je naraven in brezkaloričen nadomestek za sladkor in umetna sladila. Pri pripravi jedi nadomesti sladkor brez opazne razlike glede okusa in teksture. NIMA GRENKEGA PRIOKUSA.
SUGARSWEET ERY  je zdrav nadomestek sladkorja saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). SugarSweet ERY dosega cca.80% sladkost belega sladkorja.  Pri pripravi jedi se SugarSweet obnaša enako kot sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor.

Danes naročiš, v petek že dobiš!
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

SUGARSWEET ERY je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0).  Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu! SugarSweet ERY dosega cca.80% sladkost belega sladkorja. Pri pripravi jedi se obnaša enako kot namizni sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor.

SugarSweet je odličen pripomoček za izgubo teže, saj je v primerjavi s sladkimi sirupi (agavin, javor, rižev,..), medom in sladkorjem brez energijske vrednosti (0kcal), ker ne vsebuje ogljikovih hidratov iz glukoze ali fruktoze, ki se ob presežku shranjujejo v odvečno telesno maščobo.

SugarSweet je primeren:
-za vsakogar, ki iščete zdrav, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil
– za diabetike, saj raziskave kažejo da SugarSweet ne vpliva na porast krvnega sladkorja
– za shujševalno dieto, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij ampak vseeno sladek
– za anti-kandida diete, saj SUGARSWEET ne hrani bakterije kandide
– za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze oz. sladkorje.
– za nizkokalorično, dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet ERY namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet ERY namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor.

Bistvene lastnosti SUGARSWEET 1:2:
– ODLIČEN NADOMESTEK SLADKORJA
– PREPROSTA UPORABA
– NIMA KALORIJ
– NIMA GLIKEMIČNE VREDNOSTI
– NARAVEN IZVOR, VEGAN
– BREZ GSO
– SLOVENSKA IDEJA
– PREIZKUŠEN-ZVESTI KUPCI ŽE 6 LET

UPORABA
SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor – sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic,… SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo v katerih lahko uživajo tudi diabetiki in osebe, ki želijo ohraniti ali izgubiti telesno težo.

MOČ SLADKANJA: SugarSweet ERY dosega 75-80 % sladkosti sladkorja, a je popolnoma brez kalorij.
Za nadomestitev ene žlice sladkorja potrebujete eno žlico in pol SugarSweet ERY.
V kolikor želite močnejšo sladilno moč vam priporočamo SugarSweet 1:2 ali SugarSweet 1:10, ki poleg eritritola vsebujejo tudi prvovrstno SunStevia – 100% stevia, ki mu daje močnejšo sladkost. Za primer posebnih priložnosti (dekoriranje, marcipan,…) pa imamo na voljo tudi SugarSweet SOFT, ki nadomešča sladkor v prahu ali SugarSweet BROWNY, ki nadomešča rjavi sladkor.
Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, frukoze ipd.

Vsi izdelki linije SugarSweet so brez kalorij, brez glikemične vrednosti, brez alergenov, dodatkov preprostih sladkorjev, fruktoze ipd.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SugarSweet ERY (80% sladkost navadnega sladkorja) (200g/400g)”