Shopping cart
0,00 €

Košarica

Cart icon 0
Košarica

Košarica

Akcija!

Grahove beljakovine NatureVibe (različne velikosti)

Na zalogi

NatureVibe PEA vsebujejo prvovrstne grahove beljakovine, pridobljenim s procesom posebne ekstrakcije. Vsebujejo kar 76% beljakovin in so učinkovit nadomestek za živalske beljakovine in whey proteine.

Danes naročiš, v petek že dobiš!
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Grah je ena najpomembnejših stročnic in že 8500 let velja za kvaliteten vir hrane. V sodobnem času se grah uporablja tudi za pridobivanje visoko procentih beljakovinskih praškov, kot je NatureVibe PEA.

NatureVibe PEA ima visoko vsebnost beljakovin, saj vsebuje 76% grahovih beljakovin. Po vsebnosti beljakovin konkurirajo prepoznavnim “whey proteinom”, ki so pridobljeni iz sirotke v mleku in drugim virom beljakovin živalskega izvora. Dokazano je, da beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase, zato se NatureVibe PEA priporoča vsem. Priporoča se tudi ljudem, ki zaradi hitrega življenjskega tempa nimajo časa pripraviti beljakovinskega obroka ali tistim, ki uživajo beljakovinsko osiromašeno »hitro hrano«.

Ker NatureVibe PEA bazirajo na rastlinski osnovi so primerne tudi vegetarijance, vegane ali pripadnike naravnega stila življenja, ki iščejo kvaliteten nadomestek živalskih beljakovin. Zaradi visoke vsebnosti beljakovin jih uporabljajo tudi rekreativni in profesionalni športniki. NatureVibe PEA so naravne rastlinske beljakovine, ki niso bile izpostavljene radiaciji, so brez GSO, umetnih dodatkov ali dodanih sladkorjev. Pri procesu ekstrakcije grahovih beljakovin je bil uporabljen proces vodne ekstrakcije.

Uporaba: Za vsakodnevno prehrano.

Način uporabe: Za beljakovinsko obogatitev smotijev, zelenjavnih juh, testa za slana in sladka peciva, kruha, kot samostojni napitek, v kombinaciji z drugimi beljakovinskimi praški, kot delni nadomestek za moko,… Uživanje živila priporočamo v okvirju raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Živilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Vsebnost: Naravni izolat grahovih beljakovin | Okus: Naraven

Povprečna hranilna vrednost na 100 g: energijska vrednost 1632 kJ (390 kcal) | maščobe 9 g (od tega nasičene maščobe 1,7 g ) | ogljikovi hidrati 0,1 g (od tega sladkorji 0,1 g) | prehranske vlaknine 3 g | beljakovine 75,9 g Vsebuje zanemarljive količine soli.

Poreklo: Kmetijstvo izven EU

Lahko vsebuje sledi arašidov, sezama in drugih oreščkov.

Proizvaja in prodaja: Pozitivna sprememba, d.o.o.,  Šenčurska pot 29, Šenčur.